car wrapping

Wat is car wrapping?

Car wrapping is het bekleden van je auto met een folie.  Deze folies worden hiervoor speciaal ontwikkeld.  Door je auto volledig te laten inpakken met een folie lijkt deze terug als nieuw.  Je kiest voor een blitse kleur of een matte afwerking.  Je kan ook kiezen voor een gedeeltelijke wrap : een dak in carbonlook, het ontchromen van raamomlijstingen, spiegels in een opvallende kleur, striping op motorkap en kofferdeksel.  De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Car wrapping is een budgetvriendelijk alternatief voor het opspuiten van je wagen.

 

Voor wie is car wrapping?

Ben je uitgekeken op de kleur van je auto?  Wil je de laklaag van je wagen beschermen?  Wil je bepaalde onderdelen accentueren met een carbonlook?  Dan is car wrapping het antwoord!

 

Waarom kies ik voor car wrapping?

Je auto krijgt een ander uiterlijk en ziet er weer als nieuw uit met een car wrap.  Kies voor een kleur die perfect past bij je wagen en jouw persoonlijkheid.

Naast het visuele aspect kies je ook voor bescherming van de laklaag van je wagen.  Bescherming tegen weersinvloeden, steenslag en krassen.

Op eender welk moment kan een car wrap veilig verwijderd worden zonder beschadiging van de laklaag.  Door de jarenlange bescherming heb je een wagen met een perfecte lak zonder beschadigingen.  Dé garantie voor een hogere verkoopwaarde.

 

Hoe werkt car wrapping?

Uit een zeer uitgebreid aanbod van folies kies jij de nieuwe kleur voor je auto.  Je brengt de auto naar ons werkhuis te Tessenderlo en voor jou zit het werk er op.

We werken steeds met de beste merken : 3M, Avery, Oracal en Teckwrap.  Zo kunnen we garantie geven op alle uitgevoerde werkzaamheden en ben je zeker van een lange levensduur.

We starten met het voorbereidende werk en maken de auto klaar om bekleed te worden met de folie.  De folie wordt zeer nauwkeurig aangebracht en we letten op elk detail.  Na afloop ziet je auto er als nieuw uit en wordt de laklaag beschermd.

Ook met een car wrap kan je nog steeds door de carwash rijden.

 

 

Informatie en gratis offerte : contacteer ons nu

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere service te kunnen verzekeren. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met dit gebruik.  Meer info

Bel Qwrapz